Archivi tag: 16-жичани гитари

Электро-акустическая гитара с вырезом синего цвета ~ 16-жичани гитари.

 

Электро-акустическая гитара ~ 16-жичани гитари ~ Claudio Ceccoli_Аргентина гитарист.jpg

Ве повикувам да цениме гитара звук во музиката е составен од страна на Claudio Ceccoli:

Claudio Ceccoli, Аргентина гитарист: “Guingoso”.

http://www.youtube.com/watch?v=emOV-ht3oFk

 

 

Rodolfo Cucculelli, лутиер.