Archivi tag: Класичен гитарист

Рачно изработена гитара ~ Рачно изработена Класична гитара.

Класична гитара_Julio Payne_Аргентина гитарист.jpg

Аргентина гитарист_Julio Payne_Аргентина гитара музика_CD_Puntos de luz.gif

 

Здраво, јас изградена оваа гитара се специјално наменети за аргентински гитарист Хулио М. Пејн.
Ве повикувам да го цениме звукот на оваа гитара толкување на Julio Payne.

“Cambio y fuera(Julio Payne)_ Класична гитара.mp3

“Evocación” (Julio Payne)_ Класична гитара.mp3

“Alfarero de sonidos(Julio Payne)_ Класична гитара.mp3

“Ronda” (Julio Payne)_ Класична гитара.mp3

 


 

Регистрација: Jorge Cruz – Martin Suarez Pablo Miceli


Производство – Мастеринг: Pablo Miceli

 

Ако ви е потребна информација за мојата гитара модели, ве молиме јавете се на следниве e-mail.

Rodolfo Cucculelli, лутиер.