Archivi categoria: 8-жичани Фламенко гитара

осум-жичана Фламенко гитара ~ Концерт Фламенко гитара.

8-жичани Фламенко гитара ~ Концерт Фламенко гитара

 

Оваа гитара била направена за италијанскиот фламенко гитарист Livio Gianola.

 

Livio Gianola plays eight strings flamenco guitar

http://www.youtube.com/watch?v=VlBL3Nmrk7E


 

Јас може да се направи гитара за вас, ако ви е потребна информација за мојата гитара модели, пратете ми email.

 

Rodolfo Cucculelli, лутиер.

http://chitarre.myblog.it

http://guitarrascustom.blogspot.com